Trăind cu inima deschisă

       Sâmbătă, 15 Decembrie 2018, am lansat cartea “Trăind cu inima deschisă”. Evenimentul  din Sibiu a fost găzduit de Biblioteca “Astra” și a făcut parte din cadrul Târgului de carte și terapii complementare “ALTERNATIV”.

          Cartea poate fi considerată drept o abordare dintr-o altă perspectivă, care continuă ceea ce s-a scris sau vorbit până astăzi, o subliniere a unor idei și concepte cunoscute dar uneori uitate. Nu urmează, așadar, să citiți nimic nou, cu siguranță. Pentru că în fiecare dintre noi se află cunoașterea privind modul în care să trăim aici. Doar că, de-a lungul anilor, s-au petrecut diverse întâmplări care ne-au făcut să uităm, au apărut frici pe care le-am hrănit și le-am crescut mari. Urmează doar să citiți pentru a vă reaminti. Și dacă doriți, să luați unele dintre cheile lăsate aici, printre rânduri, cu care să vă redeschideți inimile…

        Această carte, nu exista în planurile minții. A apărut de nicăieri, poate. Și, deși nimic nu este întâmplător, poate că a fost doar o întâmplare potrivită, la momentul neașteptat.

           Această carte este un tribut pentru Iubire. Și pentru cei care iubesc. Un gest mic, pentru a vă încuraja să vă deschideți inimile. Să Iubiți cu inima deschisă. Chiar dacă asta înseamnă să fiți vulnerabili. Cu greșeli, cu atitudini și comportamente ieșite din tipare. Adică autentici, atât cât se poate. Și haotici, uneori. Așa cum sunt toate sentimentele bulversate de Iubire. Să simțiți că timpul parcă se oprește, stă în loc atunci când omul drag e parte din povestea pe care o scrieți împreună. Sau când cel de alături, e ancorat în povești ale trecutului neterminate sau scrie o altă poveste cu altcineva. În oricare din cazuri, păstrați inima deschisă. Nu vă fie teamă de durere și suferință. Fac parte din viață. Nu vă blocați Iubirea, ea vine din Cel fără de început și fără de sfârșit. Așa că, atât timp cât veți exista aici și Iubirea va putea exista, dacă îi dați o șansă, dacă vă lăsați o altă șansă. Și pansați inima, așa ca orice rană. Și puneți-i un petec, și altul… dar nu o închideți pentru a trăi dincolo de niște ziduri, unde doar iluzia va stăpâni.

COMANDĂ CARTEA AICI:  https://cosminchelcea.ro/comanda-carte/

         Mulțumesc tuturor celor care au făcut posibilă existența acestei cărți. Mulțumesc Anca Vasilescu, pentru că organizezi la Sibiu, deja celebrul târg “Alternativ” și că mi-ai propus să fac parte dintre aceia care au oferit o părticică din suflet celorlalți. Mulțumesc Cătălina Elena Potârniche pentru tot timpul cât ai picurat în mine încredere, să-mi reamintesc cum să-mplinesc din misiunile mele… Mulțumesc Corina și Remus Herișanu și echipei de la Print ATU Sibiu pentru prietenia voastră și efortul depus la „nașterea” acestei cărți. Mulțumesc echipei de voluntari de la “Alternativ” (Alexandra, Cristina, Melinda, Liviu și Nicu) pentru că mi-ați creat o atmosferă plăcută la momentul lansării. Mulțumesc Ramona Petrișor pentru prezentarea cărții. Mulțumesc Maria Ardelean pentru testimonialul tău deosebit pe care am ales să-l public și pe copertă. Mulțumiri Adrian Herțoiu, Călin Livezeanu și tuturor celor prezenți la momentul lansării de la Sibiu…

Mulțumesc!

cosmin chelcea

About The Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Latest Products

    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎntoarce-te la Magazin