Proiecte Dezvoltare Personală

Orice iniţiativă, orice demers, pentru a se bucura de succes, de împlinire, e necesar să fie planificată. Dacă ai decis că nu mai vrei să-ţi trăieşti viaţa haotic, condus de întâmplări neprevăzute, alege să facem împreună un PLAN.

MOTIVAŢIA îţi aparţine ţie. Vei fi sprijinit să-ţi stabileşti corect şi real OBIECTIVELE. O analiză concretă este utilă pentru că aşa descoperi ce poţi îmbunătăţi, ce alte cunoștințe să adaugi și ce competenţe să dezvolţi pentru a-ţi atinge obiectivele.

Paşii de urmat de fiecare dintre noi, pentru atingerea succesului în domeniul profesional sau pentru îmbunătăţirea vieţii personale, sunt doar PAŞII NOŞTRI. De aceea, abordăm totul personalizat.

RestartYou este un proiect de Consiliere pentru Dezvoltare Personală creat de Cosmin Chelcea – consilier pentru dezvoltare personală (acreditat ANC).

ATELIERELE RestartYou se adresează grupurilor (10-30 persoane: elevi/studenţi/adulţi/angajaţi companii) formate în orice localitate. Se pot organiza la cerere, prin trimiterea unui mesaj (Email/formular contact).

Identificăm tematica potrivită fiecărui grup constituit în localitatea respectivă şi stabilim împreună toate detaliile.

Împreună descoperim tot ceea ce ne sabotează viaţa personală şi activitatea profesională.

Unii avem nevoie de un simplu refresh. Alţii, mai mult decât o împrospătare, simţim nevoia de o reinventare, de un restart. 


Pagina mea Facebook: