Lumina se naște, tainic, în inimile noastre

  • 0

Lumina se naște, tainic, în inimile noastre

Category:Gânduri Tags : 

În calendare e din nou vremea cadourilor, a brazilor împodobiți, a colindelor și a luminițelor care se văd la fiecare casă… Astăzi nu e  vorba doar despre sarmale și cozonaci. E vorba despre inimi. Despre inimile pline de Iubire care strălucesc de Lumină când se dăruiesc. E felul lor de a se bucura că darul e răspâdit în lume, printre atâtea alte daruri ce pot fi cumpărate cu bani. Iubirea autentică și pacea unui suflet scăldat în Lumină nu au preț și nici loc pe rafturile vreunui magazin.

Astăzi este despre bunătate și compasiune, despre blândețe și iertare, despre copilărie și puritate. Lumini se aprind peste tot în lume, de la Lumina ce tainic se naște iar, în inimile noastre. Acea Lumină care ne aduce pe toți împreună, care ne dorește îmbrățișați în Iubire și Pace.

Astăzi e despre fiorii care te străbat când simți din nou miros de cozonac și când auzi în zări, colindătorii! Când pleci cu gândul către cei ce nu mai sunt sau către cei plecați departe. Când simți miros de portocală și când îți amintești cum te-așteptau bunicii-n poartă. E despre lacrima ce-o lași să cadă și despre zâmbetul cu care îți împodobești chipul.

Astăzi, întinde mâna către toți cei dragi. Oferă-le un gând sau un cuvânt cu bucurie. Îmbrățișează-i strâns pe cei de lângă tine și simte, dincolo de vieți, că totul va fi bine!

Astăzi e vorba despre inimi. Despre inimile în care Lumina, tainic se naște iar…

Please follow and like us:

Leave a Reply

Pagina mea Facebook: